Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Törzsvásárlói rendszer

A KreativKocka.hu-nál értékeljük a hűséget! Visszatérő vásárlóinknak törzsvásárlói programot hoztunk létre. A Törzsvásárlói program keretében egyedi ajánlatokat és kedvezményeket biztosítunk vásárlóinknak.

A webáruházban történő regisztráció során minden kedves vásárlónk kap egy vevőazonosító kódot, illetve egy saját fiókot. Minden vásárlási összeget rögzítünk a rendszerünkben, amely a felhasználói fiókban is látható lesz, a Rendeléseim mappában. Amikor a vásárlások összege meghaladja az 100000 Ft-ot, vagy a vásárlások darabszáma meghaladja a 20 alkalmat, akkor vehető igénybe a törzsvásárló program által kínált kedvezmény. Erről értesítjük vásárlóinkat a regisztráció során megadott e-mail címen és azonnal postázzuk a KreativKocka.hu VIP kártyát amelyet az off-line boltunkban való vásárláskor lehet használni.

A kedvezmény felhasználáshoz semmi mást nem kell tenni, csak belépni a regisztrációkor megadott felhasználói névvel és a KreativKocka.hu webáruházban azonnal a Törzsvásárlóink számára kialakított kedvezményes árak és feltételek jelennek meg. A kedvezmény bármekkora értékű vásárlásra felhasználható.

A Törzsvásárlói programba való belépéshez szükséges limit elérésének nincs határideje, az összegyűjtött összegek nem évülnek el! Ezért is javasoljuk, hogy már az első vásárláskor regisztrálj, mert akkor azonnal elkezd gyarapodni a vásárlások összege, illetve a KreativKocka.hu Pontok is jóváíródnak a fiókodban, amit a következő vásárlásnál fel tudsz használni.

Ez az ajánlat bolti és internetes vásárlásra egyaránt vonatkozik. Bolti vásárlásnál KreativKocka.hu VIP kártyád felmutatásával jelezd eladóinknak, hogy a KreativKocka.hu kiemelt vásárlója vagy!