Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO Építőelemek

LEGO alkatrészt keresel? Kategóriákba csoportosítva gyűjtöttük össze számodra a legfontosabb LEGO építőelemeket és kiegészítő tartozékokat.

Érdemes tudni, hogy a LEGO alkatrészek mérete nem centiméterben, hanem (a LEGO által is használt) egységben van feltüntetve. (Egy illesztőpont mérete felel meg egy egységnek). Kérjük, ezt vedd figyelembe, ha olyan alkatrészt szeretnél rendelni, amelynél fontos a megfelelő méret!

FONTOS! Amennyiben a rendelésed a webáruházban feltüntetett mennyiségen felüli igényt tartalmaz, úgy az "extra" LEGO elemek beszerzése miatt a kiszállítás akár 40 napot is igénybe vehet! Ilyen esetben mindig felvesszük veled a kapcsolatot és a lehetőségeket együtt nézzük át.   

Használt elemek esetében is kizárólag gondosan átnézett, eredeti LEGO alkatrészeket kínálunk. Törött, rágott, kifakult alkatrésznek nincs helye!

LEGO építő az egész családnak

Nehéz olyan játékot találni, amit a családból mindenki szeret. A LEGO építő képes összehozni a közösséget, ezért mindenképpen érdemes belőle néhány készletet beszerezni. Nincs is szebb annál, mint amikor a szülők és a gyerekek együtt próbálják ki a fa alatt az ajándékokat. Mindegy, hogy a csemeték kislányok vagy kisfiúk, mert mindkét esetben vásárolható olyan szett, ami megfelel az ízlésüknek. Igen nagy kínálat áll a vevők rendelkezésére a Kreatívkocka weboldalán. Idén különösen sokan keresnek rá a szuperhősös termékekre, hiszen a srácokra komoly hatást gyakorolnak az ebben a témában készített filmek. A kislányoknak inkább a hercegnős LEGO építő tetszik.

A gyermekek korát mindenképpen figyelembe kell venni a választás során. Mindenhol fel van tüntetve, hogy milyen korosztály esetében ajánlott a vásárlás. A 2-5 éves kicsik esetében elsősorban a Duplo termékeit érdemes megnézegetni. Itt nagyobb méretű építőkockák találhatók a csomagokban, ezért nem kell tartani attól, hogy a lurkók lenyelik ezeket. A LEGO építő inkább a 12 év feletti korosztálynak ajánlott, hiszen egyes modelleknek egyáltalán nem egyszerű az összerakása. Természetesen, azok a szülők is megtalálják a számításukat, akiknek 5-12 év közötti csemetéjük van. Talán az ő esetükben a legnagyobb a választék. Érdemes megnézni a City, a Classic, a Creator, a Friends és a Juniors termékeit. A LEGO építő a felsoroltakon kívül még ezer más változatban is megvásárolható. Például, az Art nevet viselő szett a kreatív megoldások kedvelőinek fog tetszeni.

Rendelésed átveheted