Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO Építőelemek

LEGO alkatrészt keresel? Kategóriákba csoportosítva gyűjtöttük össze számodra a legfontosabb LEGO építőelemeket és kiegészítő tartozékokat.
Használt elemek esetében is kizárólag gondosan átnézett, eredeti LEGO alkatrészeket kínálunk. Törött, rágott, kifakult alkatrésznek nincs helye!

FONTOS! Amennyiben a rendelésed a webáruházban feltüntetett mennyiségen felüli igényt tartalmaz, úgy az "extra" LEGO elemek beszerzése miatt a kiszállítás akár 20 napot is igénybe vehet! Ilyen esetben mindig felvesszük veled a kapcsolatot és a lehetőségeket együtt nézzük át.   

LEGO építő az egész családnak

Nehéz olyan játékot találni, amit a családból mindenki szeret. A LEGO építő képes összehozni a közösséget, ezért mindenképpen érdemes belőle néhány készletet beszerezni. Nincs is szebb annál, mint amikor a szülők és a gyerekek együtt próbálják ki a fa alatt az ajándékokat. Mindegy, hogy a csemeték kislányok vagy kisfiúk, mert mindkét esetben vásárolható olyan szett, ami megfelel az ízlésüknek. Igen nagy kínálat áll a vevők rendelkezésére a Kreatívkocka weboldalán. Idén különösen sokan keresnek rá a szuperhősös termékekre, hiszen a srácokra komoly hatást gyakorolnak az ebben a témában készített filmek. A kislányoknak inkább a hercegnős LEGO építő tetszik.

A gyermekek korát mindenképpen figyelembe kell venni a választás során. Mindenhol fel van tüntetve, hogy milyen korosztály esetében ajánlott a vásárlás. A 2-5 éves kicsik esetében elsősorban a Duplo termékeit érdemes megnézegetni. Itt nagyobb méretű építőkockák találhatók a csomagokban, ezért nem kell tartani attól, hogy a lurkók lenyelik ezeket. A LEGO építő inkább a 12 év feletti korosztálynak ajánlott, hiszen egyes modelleknek egyáltalán nem egyszerű az összerakása. Természetesen, azok a szülők is megtalálják a számításukat, akiknek 5-12 év közötti csemetéjük van. Talán az ő esetükben a legnagyobb a választék. Érdemes megnézni a City, a Classic, a Creator, a Friends és a Juniors termékeit. A LEGO építő a felsoroltakon kívül még ezer más változatban is megvásárolható. Például, az Art nevet viselő szett a kreatív megoldások kedvelőinek fog tetszeni.

Rendelésed átveheted