Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Építs kreatív várost a LEGO City-vel!

A LEGO készletek remek választásnak bizonyulnak, és ma már egyetlen gyermek játékai közül sem hiányozhatnak.

Népszerűségük évek óta nem csökkent, ez pedig az igényes kialakításnak, a variálhatóságnak és a rendkívül széles választéknak köszönhető. Míg a LEGO DUPLO csomagok kifejezetten a legkisebbek igényeinek lettek kifejlesztve, addig a LEGO City a hagyományos méretű elemek segítségével nyújt lehetőséget álmaink városának felépítéséhez. Nem csak olyan járművek találhatóak meg a kínálatban, mint a rendőrségi járgányok, a vonatok, autóbuszok, vagy tűzoltóautók, hanem egészen különleges típusok is.

A gyermekek fantáziáját mindig is megragadta a víz alatti világ, vagy az űr jelentette izgalom, így a LEGO City játékok közt helyet kapott űrállomás és mélytengeri kutató járgányok is. Többféle kiegészítővel is áll a márka rendelkezésre, így biztosan találhatsz majd mindig újabb és újabb darabokat a kínálatban, melyek még nincsenek meg gyerkőcödnek. A LEGO játékok nem véletlen örvendenek hatalmas népszerűségnek, ugyanis a játék izgalmát és kikapcsoló jellegét szolgálva járulnak hozzá a kreativitás fejlesztéséhez és gyermeki fantázia minél teljesebb kiéléséhez.

A LEGO City csomagok igényes kialakítással rendelkeznek, és természetesen kiválóan passzolnak a márka egyéb csomagjaihoz, tematikus játékaihoz. Születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak a hétköznapok öröméért érdemes az évek óta kedvelt, folyamatosan bővülő kínálattal rendelkező LEGO mellett letenned voksod.

Online most minden korábbinál kedvezőbb áron rendelhetsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO City