Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Fantasztikus LEGO® minifigurák, nem csupán gyűjtőknek

Egy különleges játék képes arra, hogy elmélyüljünk benne, hogy megmozgassa a képzelőerőnket, kreativitásra és összpontosításra serkentsen.

Talán Te is azok közé tartozol, akiket nem szükséges meggyőzni a LEGO-játékok fantasztikusságáról és az ettől leválaszthatatlanná vált LEGO minifigurák speciális mivoltáról. A világszerte ismert és kedvelt játéktípusról méltán kijelenthető, hogy mind a felnőttek, mind pedig a fiatalabb generáció körében kivívta magának a legkimagaslóbb helyek egyikét a játékcsoportok ranglétráján.

A LEGO minifigurák gyűjtőknek és szenvedélyes LEGO rajongóknak egyaránt elnyerhetik a tetszését, hiszen segítségükkel játékosan töltheted az idődet, miközben szárnyra kélhet a képzelőerőd és edződik az alkotóerőd, valamint a probléma-megoldó képességed és a kézügyességed egyaránt. A klasszikusnak nevezhető LEGO City és LEGO DUPLO® mellett, mára már a legkedveltebb filmtémákat is képes magához vonzani a játék, így például a Star Wars és a Hobbit című filmekét is.

A KreativKocka.hu egyik mottójának tekinthető gondolat, hogy: Játssz okosan! Nem véletlenszerűen cseng össze a LEGO név jelentésével, amely ugyancsak azt jelenti, hogy játssz jól, illetve okosan!

A LEGO minifigurák között bizonyára Te is meglelheted mindazokat a példányokat, amelyek esetleg még nem szerepelnek a magángyűjteményedben. Tudtad, hogy ezt az elképesztő játéktípust néhány helyen még az oktatásban is alkalmazzák: fejlesztő-oktató célból? A LEGO minifigurák sokak arcára mosolyt csalhatnak egyediségükkel, precíz megformáltságukkal, valamint tetszetős arculatukkal.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO mini figurák