Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

 

A KreativKocka.hu csapata különleges garanciákkal teszi könnyebbé a vásárlást.

Egyedi garanciáink:

  • 30 napos visszaküldési garancia
  • Visszavásárlási garancia
  • Hiányzó elem pótlása
  • Hűségpont garancia
  • Gyűjthető pontok jóváírása

 

MEGGONDOLTAD MAGAD? SEMMI PROBLÉMA!

Amennyiben úgy döntesz, még sincs szükséged a nálunk vásárolt termékre, lehetőséged van azt visszaküldeni, akár 1 évvel a vásárlás után is. Ehhez arra van szükség, hogy a termékről meg legyen a vásárláskor kiállított számla, valamint a termék megfelelő minőségű legyen.

A visszavásárlás három féle módon történhet:

  • teljes
  • részleges
  • hiányos

Teljes: Amennyiben a nálunk vásárolt terméket bontatlan csomagolásban küldöd vissza, úgy az első 30 napban érvényesítheted a 30 napos visszaküldési garanciát, a teljes vételár igénylése mellett, a maradék 11 hónapban pedig a visszavásárlási garanciánk értelmében a vételár 70%-át fizetjük vissza számodra.

Részleges: Amennyiben a nálunk vásárolt terméket bontott csomagolással, de hiánytalanul küldöd vissza, úgy a vételár 50%-át fizetjük vissza.

Hiányos: Amennyiben a nálunk vásárolt terméket bontott csomagolásban, hiányosan küldöd vissza, úgy a vételár maximum 40%-át fizetjük vissza. A pontos érték függ a termék állapotától és a hiányosság mértékétől. Ilyen esetben mindig egyedi ajánlatot teszünk. 

 

HIÁNYZIK VALAMELYIK ALKATRÉSZ? 

Amennyiben a termék kibontása után azt tapasztalod, hogy gyárilag hiányos, úgy a hiányzó elemet térítésmentesen pótoljuk.

 

HŰSÉGPONT GARANCIA 

Az összegyűjtött hűségpontok garantáltan kettő éven belül felhasználhatók. A különböző kategóriákban gyűjtött pontok egymással összevonhatóak. A gyűjtött pontok nem vesznek el akkor sem, ha két vásárlás között hosszabb idő telik el, de még kettő éven belül történik a beváltásuk. A pontok lejárta előtt emlékeztetőt küldünk, hogy senki ne felejtkezhessen el az összegyűjtött pontjai levásárlásáról.

 

GYŰJTHETŐ PONTOK JÓVÁÍRÁSA

Garantáljuk, hogy a nálunk gyűjtött pontok 1 munkanapon belül jóváírásra kerülnek a vásárló fiókod profil oldalán.

 

GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE

Amennyiben a nálunk vásárolt termék hiányos, gyári hibás, esetleg sérült, akkor kérjük, ezt minél előbb jelezd nekünk, telefonon, vagy e-mailen keresztül, hogy egyeztetni tudjuk a termékcsere módját.

A garancia érvényesítésére kizárólag akkor van lehetőség, ha gyári hiba illetve hiány áll fenn! Rongálásból, helytelen kezelésből, használatból, illetve külső behatás okozta sérülésekből adódó hibákra a garanciális kötelezettség nem terjed ki!

A garancia érvényesítéséhez szükséges a KreativKocka.hu által kiállított számla bemutatása.