Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO játékok, LEGO szettek, LEGO készletek

LEGO építő az egész családnak

Nehéz olyan játékot találni, amit a családból mindenki szeret. A LEGO építő képes összehozni a közösséget, ezért mindenképpen érdemes belőle néhány készletet beszerezni. Nincs is szebb annál, mint amikor a szülők és a gyerekek együtt próbálják ki a fa alatt az ajándékokat. Mindegy, hogy a csemeték kislányok vagy kisfiúk, mert mindkét esetben vásárolható olyan szett, ami megfelel az ízlésüknek. Igen nagy kínálat áll a vevők rendelkezésére a KreativKocka.hu weboldalán. 

A gyermekek korát mindenképpen figyelembe kell venni a választás során. Mindenhol fel van tüntetve, hogy milyen korosztály esetében ajánlott a vásárlás. A 2-5 éves kicsik esetében elsősorban a Duplo termékeit érdemes megnézegetni. Itt nagyobb méretű építőkockák találhatók a csomagokban, ezért nem kell tartani attól, hogy a lurkók lenyelik ezeket. A LEGO Technic inkább a 12 év feletti korosztálynak ajánlott, hiszen egyes modelleknek egyáltalán nem egyszerű az összerakása. Természetesen, azok a szülők is megtalálják a számításukat, akiknek 5-12 év közötti csemetéjük van. Talán az ő esetükben a legnagyobb a választék. Érdemes megnézni a City, a Classic, a Creator, és a Friends termékeit.

Rendelésed átveheted