Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO ART - Egyedi LEGO Mozaik képek

LEGO® MOZAIK

 Amikor összeáll a kép!

 

Sok kicsi sokra megy

LEGO MOZAIK a LEGO ART kategóriánk egyik kiemelt, sikeres szereplője. Mint ahogyan neve is utal rá, egy mozaik képet valósít meg. A mozaik elemeit egészen pici LEGO kockák valósítják meg. Attól pedig nincs is szebb, mint amikor a LEGO elemek sokaságából összeáll az általunk kiválasztott kép. Egy fantasztikus remekmű!

 
Elképzeléshez igazított megoldások

LEGO MOZAIK felépítését mindig az eredeti kép méretéhez és az ábra bonyolultságához igazítjuk, az optimális látvány eléréséhez. LEGO MOZAIK BASICOPTIMAL és KING SIZE termékeink hada áll sorba a legkülönfélébb képek megalkotásához.    

 

Egyedi ötletek egyedi módon

LEGO MOZAIK képünk elkészítését akár mi magunk is elkészíthetjük, amennyiben ki szeretnénk venni részünket az alkotásból. Felemelő érzés látni, ahogyan a több ezer apró kis LEGO kockából egyre világosabban kirajzolódik az ábra.

Ilyen estben a LEGO MOZAIK BASICOPTIMAL és KING SIZE csomagok tartalmaznak minden szükséges LEGO alapanyagot, színenként szétválogatott tasakokban. Sőt, az összeállításhoz nélkülözhetetlen részletes, lépesenkénti rajzokat is magában rejti a csomag.

Természetesen az sem jelent problémát, ha a LEGO MOZAIK BASICOPTIMAL és KING SIZE csomagok valamelyikét összeszerelt állapotban szeretnénk átvenni. A KreativKocka.hu csapata gondoskodik a gyors és precíz építésről. Így nekünk nincs is más dolgunk, mint kifüggeszteni a képet a falra és nap, mint nap gyönyörködni benne. 

Tekintsd meg és válaszd ki egyedi LEGO mozaik képedet!