Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO ART - Nyomtatás LEGO termékekre

Fotó nyomtatás LEGO® kockákra

Az igazán izgalmas ajándékozás pillanatáért!

Ötvözd a kreativitásodat a szeretettel és csinálj egy frappáns ajándéktárgyat!  

 

Személyre szabott meglepetés

Akkor lesz ajándékunk örök, felejthetetlen élmény, ha a meglepetésünk tényleg csak az adott személynek szól. Ezt könnyedén elérhetjük egy szívhez szóló képpel. Viszont ezt még meg lehet fejelni azzal, hogy nem egy sima képkeretbe, hanem LEGO kockákra helyezzük el. Így egy kis játékot is belecsempészünk az ünneplés pillanataiba. A LEGO kockákból épített képpel pedig azt is biztosítjuk, hogy ajándékunk maradandó legyen.

Ötletes megoldások

Olyan ajándékot keresel, amit mindig magánál tud tartani? Akkor válaszd a kulcstartót! Kis helyen elfér, állandóan kéznél van, és mindig mosolyt fogsz az arcára csalni, amikor a kulcscsomóhoz nyúl. 

Ha pedig egy kiállítható tárgyat szeretnél, akkor a puzzle lesz a befutó nyertes! Már önmagában a kirakása is egy óriási élményt fog jelenteni, de a nagy értéket a kép tartalmával ellátott, összeállított puzzle fogja adni. Akár otthon, az éjjeli szekrényre, akár munkahelyen, az íróasztalra kihelyezhető a kis LEGO kockákból épített kép. 

Egyedi elképzelések megvalósítása 

Mindegy, hogy egy személyről, vagy egy kedvelt tárgyról, esetleg egy kiránduláson készült fényképről, vagy céges emblémáról van szó. Csak kiválasztjuk a legütősebb képet és már lehet is nyomtatni a LEGO kockákra. 

Tekintsd meg és válaszd ki egyedi LEGO kockáidat!

A fent leírt termék nem egy LEGO® termék. Termékeink korábban forgalomba került LEGO® elemekből készülnek, eredeti színük, rendeltetésük a nyomtatás által megváltozik. Garancia, jótállás vagy felelősség sem a LEGO® Csoportot, sem a LEGO® Hungária Kft-t nem terheli, bármilyen veszteség, sérülés vagy kár esetén mely jelen termékek használatából adódik. A szolgáltatás független a LEGO® Csoporttól és a LEGO® Hungária Kft-től. A LEGO® a LEGO® Csoport védjegye, amely semmilyen módon nem támogatja és nem is hagyta jóvá ezeket a termékeket vagy ezt a weboldalt. A termék megrendelésével a fentieket elfogadja.

This is not a LEGO® Product. These are re-used LEGO® elements that have been repackaged or altered from their original form. LEGO® is a trademark of the LEGO® Group, which does not sponsor, authorize or endorse this product. The LEGO® Group is not liable for any loss, injury or damage arising from the use or misuse of this product.

LEGO® IS A REGISTERED TRADEMARK OF THE LEGO® GROUP WHICH DOES NOT SPONSOR, AUTHORIZE OR ENDORSE THIS SITE.