Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO Creator Robot, és a felfedezés indulhat!

205 kocka, a fiúk szolgálatában, ez a LEGO Creator Robot. Igaz a termék 7-11 éves kor között ajánlható, de a felfedező robot világa egyszerűen kortalan. 

Ne csodálkozz még azon sem, ha téged is magával ragad, ez a különleges hangulat. Hogy a LEGO mindig tud újat mutatni? Igen. A megújulás a kulcsa az egésznek. Az, hogy egy játék évtizedek óta, egymástól merőben eltérő generációk tagjait képes elvarázsolni, magáért beszél. A legnagyobb dicsőség a mai kellékeket illeti, mivel napjainkban a technológia, kütyük vezérelte vívmányaival kell versenyeznie a kockáknak.

Az egyszerű, kézzel fogható kockáknak, melyek a gyermekedet leültetik a földre, szőnyegre, odaszegezve figyelmét az építésre, elvonva a képernyők bámulásától. Ez hatalmas teljesítmény, amire bizton állítható csak kevés játékszer képes. A modern technológia épp a LEGO Creator Robotnál főszerepet kap, hiszen a felfedezésre teremtetett, technikai innováció egy kis futurizmust is csempész otthonotokba. Gyermeked persze csak azt érzékeli, hogy valami extra modern kiegészítővel bővül élete, amit építhet, teremthet, s amivel vég nélkül játszhat, mesélhet.

Az már csak hab a tortán, hogy a legózással a képességei, készségei ugrásszerűen fejlődnek, mivel a kockázás egyfajta tanulás. A titka abban rejlik, hogy nem kötelező, nem kényszeres, hanem szívből jövő, és természetes. Ha gyermekednek a LEGO Creator Robot az aktuális kedvence, akkor ne habozz: szerezd be a kelléket még ma, hogy a modern technika, a jövő egy szelete teret kaphasson életetekben, legyőzve a kütyük világát. A termék fiúknak szól elsősorban, de a rajongás nemtől független, és a felfedező robot bárki kedvencévé válhat!

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO Creator LEGO Creator Robot