Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO Duplo: a kezdet!

Meleg színek, fényes felületek, nagy méret (az eredeti kocka kétszerese) – ezek a LEGO Duplo legtipikusabb jellemvonásai. Nem véletlen, hogy ezt a termékcsaládot a kisgyermekeknek fejlesztették a tervezők: könnyen simulnak a kockák a kis kezekhez, s a gyerkőcök bátran kiélhetik az építés iránt érzett rajongásukat. 

Lehet, hogy ez a készlet lesz a belépő, a legózás világába. De az, csak az egyik pozitívum, hogy maga a szett könnyen, egyszerűen kezelhető. A másik, háttérben megbúvó előny, hogy a kockák hihetetlen ütemben, és mértékben fejlesztik a gyermekek fantáziáját, kifejező képességét. A képzeletvilág optimális kiélése, kijátszása elengedhetetlenül fontos, a problémamentes növekedéshez.

Viszonylag kevesen tudják, de a gyermekekben felgyülemlett stressz levezetésére a lehető legjobb módszer a játék. A játékban megelevenedhetnek azok a nehézségek, amik aktuálisan problémát okoznak, s eközben elindulhat a feldolgozás, feloldás gyógyító folyamata. A játék pillanatai tehát rengeteget elárulnak gyermeked lelki világáról.

A LEGO Duplo bár kisgyermekek számára lett elsősorban kifejlesztve, azért nem csak az apró népnek ajánlott. Legyél részese te is a kalandnak, az építés, teremtés folyamatának. A közösen eltöltött perceket senki nem veheti el tőletek. S ha néhány évtized múlva, a gyerekkor mementóit rejtő dobozokból előkerül egy LEGO készlet, biztosan a legjobb emlékek jutnak majd eszetekbe. Mindennek tetejébe a LEGO Duplo úgy lett kialakítva, hogy összhangban legyen a hagyományos méretű elemekkel, így a későbbiekben bármelyik kedvelt téma megépíthető, megvalósítható.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO Duplo LEGO Duplo szettek