Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO Friends, lányokra szabva

A LEGO Friends 2012-ben került piacra, és akkora sikert aratott a lányok körében, ami még a mai napig töretlenül tart. Nem csoda, hiszen a játék öt karakter életét követi le: kezdve a magánéletüktől, egészen a szabadidejükön át, a különböző extra kiegészítőkig. Olívia, Mia, Andrea, Emma, és Stephanie az öt főszereplő, akiknek kockába öntötték a mindennapjaikat, hogy a játék rajongói ne csak fiúkból álljanak. 

Az ötletet teljes mértékig siker koronázta, hiszen a lányok beleszerettek az új témába. Kiegészítésképp egy popsztár készlettel is bővült a LEGO Friends téma, ami arra hivatott, hogy az öt főszereplő leányzó sztárokkal együtt élhessen át kalandos eseményeket. A játék nem csak témájában kedvez a lányoknak, de színeiben is a csajos érát erősíti, hiszen a világos pasztell árnyalatai finomabb, érzékenyebb kivitelezést jelentenek.

Ha gyermekednek szeretnél valami olyan kreatív, mégis trendi játékkal kedveskedni, amiért biztos, hogy rajongani fog, akkor a LEGO Friends a lehető legjobb döntés, ne is keress tovább. A téma nagyjából kimeríthetetlen, hiszen az öt fő karakterhez megannyi kiegészítő társul: autók, hobby kellékek, szabadidőhöz köthető elemek. A gyerekek készülhetnek együtt egy szülinapi zsúrra, de el is mehetnek bevásárolni a közeli boltba. A vidámparkban is hosszú órákat tölthetnek, de Emma kreatív műhelyében is megannyi érdekesség várja a felfedezni vágyókat. És, ha már felfedezés Olívia felfedező autója sem az utolsó a sorban. Jól látszik tehát, hogy a LEGO Friends széles körben jó szórakozást a játékért rajongó gyerekeknek.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO Friends