Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO® játékok az alkotóképesség fejlesztése érdekében

A LEGO XX. század eleji beköszöntése óta folyamatosan képes volt felvenni a lépést a változásokkal és újabb, lehengerlő újdonságokkal előállni.

A LEGO játékok útja és fejlődése is kiváló példája annak, hogy a kreativitás és a rugalmasság, a probléma-megoldó képesség milyen fontos szerepet játszanak az ember életében. Bizonyára előtted is ismeretes a LEGO játékok története, melyet jelen esetben az alkotó- és alkalmazkodóképesség szemszögéből tekintünk át. A manapság már elismertté és népszerűvé vált játékot egy dán asztalosnak köszönhetjük, aki kezdetben fából kreálta a darabokat.

Ezt fejlesztette tovább fia, aki már a műanyag technológiát építette be sikeresen és ötletesen tervébe. A tervezés, az építés, a kreativitás a koncentrációs képesség és a kézügyesség egyaránt fejleszthetőek a LEGO játékok segítségével. A LEGO DUPLO kategóriában a legkissebbek is örömüket lelhetik, hiszen ennél a típusnál az elemek kétszer akkorák, mint a klasszikus változat, hogy a kicsik kezéhez kiválóan igazodjanak a darabok. Szülőként Te magad is játszva tanulhatsz szemed fényével, miközben mindketten jól szórakoztok, alkottok és közelebb kerültök egymáshoz, valamint megismeritek egymás játékos oldalát is.

A KreativKocka.hu webáruházban található LEGO játékok palettáján megtalálhatod a favoritot, amelyben gyermekeid örömüket lelhetik. A Nagy kreatív doboz segítségével egyfajta minivilágot kreálhat a kicsi, ahol szépséges tájakon áthaladó vonat, vagy hajó is szerepelhet. Ezen kívül a LEGO játékok között parkot, farmot és még számos témát megjelenítő csomagot egyaránt beszerezhetsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír