Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO minifigurák a maximálisan örömteli játék kellékei

A LEGO minifigurák elmaradhatatlan kellékei a játékos doboznak, melyben minden csoda megtalálható, ami szemnek, szájnak, na és elsősorban játékos kedvű gyermekednek az ingere. 

Ezek az aprócska méretű, ám valósághű kiegészítők hűséges társai lehetnek a játékidő eltöltésének, szinte bárhol, bármikor. A nagyobb méretű kellékek szállítása például határozottan nehézkes, így aztán csak bizonyos helyekre, helyzetekre korlátozódik a játékok kihasználása. Ez alapvetően rendjén van így, viszont nyilván az életben megannyi szituáció jár helyzetváltoztatással, amikor nagyon nagy előnyt jelenthetnek a megnyugtató, az otthon ígéretét magában hordozó, a játék varázslatával kecsegtető figurák. Mivel kisméretűek, így bátran elpakolhatod őket, akár a legkisebb hátizsákba is. Ne lepődj meg, ha a LEGO minifigurák hirtelen gyermeked kedvenc útitársaivá avanzsálnak, s ha Nélkülük egy lépést sem szeretne a jövőben megtenni.

Természetesen ezek a praktikus, és igencsak szemre való kellékek otthon is pazarul alkalmazhatók, akár úgy is, hogy te is beszállsz a játékba. Ne felejtsd el, hogy a közös élmények rengeteget számítanak az optimális fejlődés szempontjából, arról nem is beszélve, hogy mindkettőtök számára érzelmileg erőteljes töltettel járnak az együtt „eljátszott” órák. Olykor a legváratlanabb helyzetek is adhatnak okot arra, hogy elővegyétek a táskából a figurákat, és elfoglaljátok magatokat. A buszon várakozva, a váróteremben ülve, vagy épp a sorban állás kellős közepén, mint figyelem elterelés gyermekednek kiváló alternatívát jelentenek ezek a kiegészítők. Csak kézbe veszi akkor, amikor szükséges, és már el is merülhet a LEGO minifigurák teremtette világ sokszínűségében.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO mini figurák LEGO webshop