Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Lego minifigurák Star Wars szereplőkkel

Ha gyerekeid szeretik a Star Wars univerzumot és szeretnéd őket valami mókással meglepni születésnapjukra, akkor itt a tökéletes lehetőség erre.

A legújabb Star Wars-os LEGO minifigurák nemrég érkeztek meg boltunkba, amelyeknek biztosan örülni fognak a fiatalok. Rendkívül sok szereplő érhető el a választékban. Érezd a sötét oldal erejét Darth Vader nagyúrral, aki az egyik legnépszerűbb LEGO minifigura. Az ikonikus Darth Vadernek ezen az összerakható LEGO változatán minden olyan részletet megtalálható, amelyet az eredeti karakteren láthattok.

A LEGO minifigura nagymértékben alakítható, a sokféleképpen beállítható végtagok pedig rendkívül félelmetessé tehetik, miután összeraktátok. A fekete páncélöltözék, szövet köpeny és az összerakható, vörös fénykard csak tovább növeli az élményt. Használd a sötét oldal erejét és készülj az igazán emlékezetes játékra! Ha azonban jobban szeretitek a gyalogoskatonákat, akkor nem kell aggódnotok. A köztársasági gyalogosok szintén elérhetők boltunkban.

Soha vissza nem térő lehetőség nyílik arra, hogy újra játszhassatok a Knights of the Old Republic című számítógépes játék legemlékezetesebb jeleneteit. A LEGO minifigurák közül talán ezek számítanak a legkidolgozottabbak. Választhatsz, hogy a Köztársaság, vagy a Birodalom oldalán veszitek majd fel a harcot. A döntéstől függetlenül ez a készlet garantáltan kiváló darabja lesz mind a LEGO mind az általános Star Wars gyűjteménynek otthonodban. A készletben ráadásul még pöccintésre induló rakétákkal felszerelt légpárnás robogók is vannak!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír