Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO minifigurák várnak!

Gyermeked rajong Batmanért? Vagy éppen a szörnyecskék mulatságosan rémisztő világa varázsolja el? A LEGO minifigurákkal nem foghatsz mellé

Sőt! Ha akarjátok, még gyűjthetitek is őket, hogy végül az oviban, vagy iskolában megindulhasson a verseny, ki tudja felmutatni a legtöbb LEGO ereklyét. Persze, ha egyszer lurkód beleszeretett az építés világába, akkor onnantól fogva nincsen hátra arc. Minden születés- és névnap, minden neves alkalom kitűnő lehetőséget szolgáltat arra, hogy újabb, és újabb modellekkel bővítsétek az otthoni kelléktárat. Figyeld csak meg, hogy a húsvét után milyen sürgető lesz a mikulás megérkezése. A rajongás persze nem probléma, pláne akkor, ha egy ilyen, előre mutató, kreatív tevékenység az, ami elvarázsolja gyermekedet.

A LEGO minifigurák közreműködésével a fantázia képei valóságossá válhatnak, a képzeletben megalkotott események testet, pontosabban kockát ölthetnek. Lehet, hogy kívülről nézve, te ezt pusztán játéknak titulálod, ám valójában, ahogy azt, az erre a témára irányuló kutatások is bizonyítják, gyermeked lelkében komoly oldások mennek végbe. A fölösleges feszültség levezetése a legideálisabb, ha a játszás óráiban történik meg. Így békésen tűnhetnek el olyan gócok, amik később, fel nem dolgozás esetén csak problémákat okoznának.

A LEGO minifigurák számos variációban elérhetőek. Nézd végig kínálatunkat, ahol biztos, hogy megtalálod a gyermekedhez illő típust. Ha van a tarsolyodban egy-egy kedvenc mesehős, akkor mindjárt könnyebb dolgod lesz, de a választék sokszínűsége minden helyzetre tökéletes megoldást kínál. Vesd bele magad a LEGO világába, és gyönyörködj gyermeked kreativitásában!

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO mini figurák LEGO világ