Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO tűzoltóság, a lánglovagok szerelmeseinek

A LEGO tűzoltóság otthonodba varázsolja a tűzoltó parancsnokság teljes had állományát, minden felszerelésével, kiegészítőjével együtt. A játék megunhatatlanul sokszínű, folyamatosan bővíthető készlet, melynek segítségével gyermeked pillanatok alatt a hivatásos tűzoltók felelősségteljes világában találhatja magát. Az egyenruhás, életet mentő hősök munkája mindig is a centrumban volt, már ami a gyermekek érdeklődését illeti. 

A tűzoltó autók, a benne ülő szakemberek folyamatosan képesek elvarázsolni a világukhoz odaadó rajongással viszonyuló gyerkőcöket. Nincs alapvetően ez a fajta szeretet, érdeklődés korhoz kötve, ám a LEGO elhozta ezt az érát is a játékszerek birodalmába csak azért, hogy gyereked ne csak az utcán állva, bámészkodva tudja kiélni tiszteletét a lánglovagokkal szemben. A LEGO tűzoltóság olyan bővíthető készlet, melynek részletei egy hatalmas egészet tesznek ki.

A különböző sürgősségi felszerelésektől kezdve, a tűzoltó hadosztály egyéb kiegészítő kellékein át minden beszerezhető, így egy komplex egység hozható létre, az otthonodban. Gyermeked biztosan büszkén viselné a tűzoltó kapitánynak járó sisakot, ha játszóterén megelevenedhetnének a tűzoltóság részletei. A játék során a LEGO tűzoltóság minden eleme színes, élénk, és élethű példáját adja a valódi lánglovagok világának. Így a gyereked nem csak rajongással merülhet el, az általa oly kedvelt, s érdeklődéssel figyelt, nem csak a képzeletszülte országban, hanem rengeteg információt, tudást szerezhet a valódi tűzoltók munkájáról, feladatuk fontosságáról, s hivatásuk komolyságáról. Így ötvöződik egy játékszerben a kreativitás, és a könnyed tanulás.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO tűzoltóság