Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO tűzoltóság: olthatatlan imádatot okoz!

Égetővé vált a helyzet otthonodban? Már parázslik a hangulat? Itt az idő riasztani a LEGO tűzoltóságot! Tűzoltó autó, sürgősségi tűzoltó egység, tűzoltó  rohamkocsi – attól függően, hogy mennyire súlyos a helyzet. 

Ha emeletre kell mászni a lángok eloltásához, akkor a létrás tűzoltó autó pillanatok alatt a rendelkezésetekre áll, de a tűzoltó quad is gyors megmentőtök lehet. Persze nem csak földön, hanem vízen is felforrósodhat a hangulat: a tűzoltó hajó tempósan siklik elfolytva a tűz csiholta lángcsóvákat. Ha egy minifigura bent ragadt valamelyik épületben, akkor az emelőkosaras tűzoltó autó megoldja a problémát, és a magasban is rendezi a LEGO kockák sorsát. A kezdő tűzoltó készletnek köszönhetően gyermekeddel közösen megépíthetitek az alapokat, hogy aztána tűzoltó állomást megteremtve indulhasson a móka, és kacagás.

A LEGO tűzoltósággal csak jól végződhetnek a tüzes esetek. Miközben gyermeked elmerül a lázas készülődésben, rengeteget tanul a környezetéről, a híres-neves tűzoltók életéről, és mindarról, ami egy riasztással járhat. Észre sem veszi, de folyamatosan képzi, fejleszti magát, hála a játék elvarázsoló hangulatának. Egy pillanatig sem tudatosul gyerkőcödben, hogy képességei, készségei a játék során nagymértékben fejlődnek. A LEGO tűzoltóság valódi rajongás tárgyává válhat az életetekben, hiszen a „nínós” autók gyakorlatilag kéznyújtásnyi távolságba kerülnek, s pír, vagy forróság, maximum az öröm tüze lesz gyermeked arcán, és szemében. A kiegészítő tartozékokat pedig ráérsz szépen-lassan beszerezni, hogy minél tovább tartson a lánglovagok főszereplésével játszódó csodafilm.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO tűzoltóság LEGO készletek