Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO visszavásárlás

Amennyiben úgy döntesz, még sincs szükséged a nálunk vásárolt termékre, lehetőséged van azt visszaküldeni, akár 1 évvel a vásárlás után is. Ehhez arra van szükség, hogy a termékről rendelkezésre álljon a vásárláskor kiállított számla, valamint a termék megfelelő minőségű legyen.

A visszavásárlás három féle módon történhet:

  • teljes
  • részleges
  • hiányos

Teljes: Amennyiben a nálunk vásárolt terméket bontatlan csomagolásban küldöd vissza, úgy az első hónapban a teljes vételárat, a maradék 11 hónapban pedig a vételár 70%-át fizetjük vissza számodra.

Részleges: Amennyiben a nálunk vásárolt terméket bontott csomagolással, de hiánytalanul küldöd vissza, úgy a vételár 50%-át fizetjük vissza.

Hiányos: Amennyiben a nálunk vásárolt terméket bontott csomagolásban, hiányosan küldöd vissza, úgy a vételár maximum 40%-át fizetjük vissza. A pontos érték függ a termék állapotától és a hiányosság mértékétől. Ilyen esetben mindig egyedi ajánlatot teszünk.