Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Mi a LEGO Friends sikerének titka?

Még, hogy a LEGO nem lányoknak való? A LEGO Friends téma pontosan erre, az alaptalan feltételezésre cáfol rá, mégpedig mesterien. 2012-ben született meg a készlet, mely egyedülálló módon a lányok előtt még szélesebbre tárta a legózás világának ajtaját. 

Olivia, Mia, Andrea, Emma, Stephanie az öt fő karakter, akiknek az élete képkockák helyett LEGO kockák formájában elevenedik meg. A házak, autók, vagy éppen a szabadidős elfoglaltságok mindegyik főhősnél más-más világot teremtenek. A világosabb pasztellszínek dominálnak ebben a készletben, ezzel is a lányok ízlésére hangolva a játékot. Persze a LEGO iránt rajongók számára lényegtelen, hogy a LEGO Friends fiúknak, vagy lányoknak szól, hiszen a varázslatos kivitel, a tökéletes megvalósítás magáért beszél, és egy igazi gyűjtő kincsestárából nem hiányozhat.

A LEGO Friends azon kívül, hogy megteremti az öt lány életéhez szükséges terepet, lényegesen többet kínál. Az elmúlt öt esztendőben, szó szerint minden részletre kitért a gyártó, ami csak előtérbe kerülhet. Így sem a nyaralás, sem a telelés tematikája nem maradhatott ki a megvalósításból. A havas üdülőhöz jégpálya, faházikó is dukál, de a verseny motorcsónak sem képzelhető el, szállító nélkül. Persze a háziállatok is főszerephez jutnak. A kutyusoknak bajnokság, és külön bejáratú játszótér is jutott. De, ha csak Heartlake felépítését veszed górcső alá, akkor láthatod, hogy a lányok életének színtere kórházzal, ajándékküldő szolgálattal, bolttal, és minden földi jóval büszkélkedhet. Valóban csak a képzelet határai szabhatnak megálljt az építésnek: a több száz kellék, és a Pazar háttér adva van hozzá.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO Friends LEGO kocka