Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Mit kínál a LEGO játék webáruház?

Nem véletlen, hogy a LEGO olyan nagy népszerűségre tett szert az évek során. A gyerekek imádják az építős játékokat, amiknek a segítségével alkothatnak valami igazán szépet és izgalmasat. Sikerélményt szerezhetnek a kívánt mű létrehozása során és eldicsekedhetnek vele a szüleiknek. 

A LEGO játék webáruház partnert jelent a legfontosabb képességek fejlesztésében is. A gyerekek végre nem kész történeteket kapnak kézhez, hanem nekik kell kitalálniuk a játék cselekményét. Így sokkal színesebbé válik a fantáziájuk.

Fejlődik a kreativitásuk, illetve a kezük is lényegesen ügyesebb lesz a rengeteg gyakorlás hatására. Ennek tükrében nem csoda, hogyan olyan sok szülő válogat a LEGO játék webáruház kínálatából. Napjainkban már hihetetlenül sok termékből lehet választani. Például, a City nevet viselő szett igen nagy népszerűségnek örvend a kicsik körében. A Nexo Knights elsősorban a kisfiúk fantáziáját mozgatja meg.

A Creator használatával gyönyörű autókat és épületeket lehet létrehozni. A LEGO játék webáruház a kislányoknak is kínál meglepetéseket. A Friends nevű készlet 5 barátnő kalandjait mutatja be. Az Elves egy elvarázsolt országba kalauzolja el a kicsiket, a Disney pedig a hercegnők mesebeli életéből ad ízelítőt. Az Art nevű készlet inkább a művészetek szerelmeseinek való. Itt apró építőkockák segítségével lehet műalkotásokat létrehozni. A LEGO játék webáruház polcain ott sorakoznak még azok a kiegészítők, minifigurák és építőelemek is, amikkel nagyszerűen pótolhatók a korábban elvesztett elemek.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO játék webáruház LEGO Creator