Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

A jövő generációjának támogatása

Szerző: Izrók Lóránt

Ritkán és kevés ember teheti meg azt, hogy ehhez hasonló eseményről adjon hírt. Szerencsére most mi is közéjük tartozhatunk!  
 

Ismét egy lépéssel közelebb kerültek a sikerhez a Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola robotika szakkör tanulói. 

Az iskola kis programozóinak a robotika tanulása mellett céljuk, hogy az országosan megrendezett robotikai versenyeken is részt vehessenek és figyelemre méltó eredményeket érjenek el. Egy ilyen cél eléréséhez nem elég a diákok elméleti oktatása. Kitartó és rendszeres gyakorlati képzésre van szükség.
Itt jövünk mi, a KreativKocka.hu a képbe. Mi is segíteni szerettük volna a csapatot a eredményes felkészülésben. Lehetőségünk nyílt, hogy az iskolát egy új, LEGO® Mindstorms® EV3 robottal ajándékozzuk meg. A robot számos kiegészítővel érkezett a tanulók nagy örömére. Így számtalan gyakorlati példát tudnak végrehajtani az órákon. A gyerekek már régóta vágytak egy ilyen új típusú robotra, melyet azóta is nagy örömmel szerelnek és programoznak. Játék és tanulás egyben! 

Ezúton is sok sikert kívánunk a versenyekhez a miskolci csapatnak, és feledhetetlen szórakozást a LEGO Mindstorms EV3 robothoz! 

 

 

  

Tartalomhoz tartozó címkék: hír