Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Szolgáltatásaink

Ajándék kártya értékesítése

KreativKocka.hu ajándék kártyával azon vásárlóinknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik szeretteiknek LEGO játékot, vagy kiegészítőt szeretnének ajándékozni, de nem teljesen biztosak abban, hogy mi lenne a legmegfelelőbb választás a megajándékozottnak.  A KreativKocka.hu Ajándék kártya remek kiegészítője bármilyen ajándéknak, de akár önmagában is örömet okozhatunk vele. Az Ajándék kártya garancia arra, hogy elnyerjük vele bárki tetszését!
A KreativKocka.hu Ajándék kártya megvásárolható üzletünkben és a webáruházban is. A Többféle értékben kapható (10000 Ft, 15000 Ft, 20000 Ft), amit egyszer lehet beváltani a KreativKocka.hu üzletében illetve a webáruházban. A kártyán található összeghatárig tetszőleges termékek vásárolhatók.
Fontos tudni, hogy a KreativKocka.hu Ajándék kártya készpénzre nem váltható be, illetve a vásárlás során az utalvány értékéből nem áll módunkban visszaadni! Egy vásárláshoz csak egy ajándékutalvány használható fel!

 

Egyedi ötletek megvalósítása

A KreativKocka.hu-nál a hagyományos LEGO szettek megvásárlása mellett lehetőség nyílik egészen különleges, egyedi tárgyak beszerzésére is. Ha tényleg személyre szabott ajándékkal szeretnél meglepni valakit, akkor erre két lehetőséget is tudunk ajánlani.
Kínálatunkban szerepelnek az egyedi, művész termékek (LEGO ART), melyek természetesen eredeti LEGO elemekből, LEGO kockákból készülnek.

LEGO ART – Mozaik képek
LEGO MOZAIK a LEGO ART kategóriánk egyik kiemelt, sikeres szereplője. Mint ahogyan neve is utal rá, egy mozaik képet valósít meg. A mozaik elemeit egészen pici LEGO kockák valósítják meg. Attól pedig nincs is szebb, mint amikor a LEGO elemek sokaságából összeáll az általunk kiválasztott kép. Egy fantasztikus remekmű! 

Részletekért tekintsd meg az erről szóló tájékoztatónkat! Link

LEGO ART – Nyomtatás LEGO termékre
A LEGO termékekre való nyomtatás szintén egy exkluzív szolgáltatásunk. A nyomtatás során az általad biztosított képet visszük fel a LEGO kockára, vagy a kockákból összeépített, nagyobb LEGO felületre. Előbbi kiválóan alkalmas kulcstartónak, míg utóbbi egy puzzle játékkal egybekötött élményt nyújt.  A végeredmény pedig az általunk kiválasztott kép lesz.

Részletekért tekintsd meg az erről szóló tájékoztatónkat! Link

 

Új LEGO készletek, elemek értékesítése

A KreativKocka.hu webáruházában és üzletében az aktuális LEGO készletek széles választéka érhető el.
A webáruházban leadott rendeléseket a saját raktárkészletünkről szállítjuk, így biztosítva a legrövidebb kézbesítési időt.  

 

Használt készletek, elemek vásárlása, eladása

A KreativKocka.hu-nál nem csak új készletek vásárlására van lehetőség, hanem már korábban kifutott készletek beszerzésére is. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a megunt, használt LEGO készleteidet, minifiguráidat eladd. Adunk egy jó ajánlatot, vagy segítünk neked eladni a megunt játékodat.