Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Utánozhatatlan LEGO® figurák a Kreatív Kockánál

Vannak olyan játéktípusok, amelyek praktikusságuknak, formájuknak és egyéb tulajdonságaiknak köszönhetően, nem csupán a gyermekek, hanem a felnőttek fantáziáját is megtornáztatják, illetve magukkal ragadják a játékosokat.

Ezek közé tartoznak a LEGO figurák és a köréjük épülő már-már nem csupán játékfajta, hanem egyenesen kultúra is. A játék elnevezése dán eredetű, amely nem jelent mást, mint hogy: „Játssz jól!” avagy „Játssz okosan!” Ez a kijelentés összecseng a Kreatív Kocka üzenetével is, hiszen a játék nem csupán szórakozás, hanem önfejlesztés is.

A LEGO figurák manapság már nem csupán egy hagyományos játékhoz kínálják fel magukat, hanem segítségükkel, felhasználásukkal akár filmet is készíthetsz. Ennek a műfajnak a speciális elnevezése: a brickfilm, melyet magyarul LEGO filmnek is nevezhetünk. A LEGO figurák segítségével felpezsdítheted a tanulásra szánt idődet is, hiszen a minifigurák felhasználásával, akár a kötelező háziolvasmányokat is eljátszhatod, akár filmet is készíthetsz és be is mutathatod az osztálynak.

Akár kedvtelésről, akár tanulásról legyen szó a LEGO azok közé a játékok közé sorolódik, amelyek rugalmasak, könnyen alkalmazkodnak a változásokhoz. A kezdetben faelemekből készített darabok, a műanyag beköszöntését is a javukra tudták fordítani, amelynek következménye, az alapos kidolgozás és az esztétikum. A LEGO figurák a gyűjtők kedvenceivé válhatnak és a KreativKocka.hu-nál akár darabonként is beszerezheted őket, nem szükséges megvásárolnod egy teljes szettet ahhoz, hogy a hiányzó példányt kincseid között tudhasd.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír