Barion Pixel
Az oldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LEGO Duplo, és a varázslat elkezdődik

A LEGO DUPLO úgy lett kialakítva, hogy a kis kezek is megtalálhassák az építésben rejlő csodát. A fantázia, a képzelet világa a legjobban kockajáték segítségével fejezhető ki úgy, hogy közben a képességek, készségek is észrevétlenül fejlődnek. Azért sem feltűnő az, hogy a LEGO játékok a tanulás oltárán is áldoznak, mivel a gyerekeket teljesen elvarázsolja a játékszerek színpompás világa, a készletek variálhatósága. 

Számukra nem tanulás az, amikor elmerülhetnek kedvenc építőelemeikben, amikor testvéreikkel, vagy barátaikkal együtt megvalósíthatják a közösen megálmodott csodaországot. Ezek azok, a semmivel nem pótolható pillanatok, melyeket évek múltán is a legértékesebbnek fog találni gyermeked, s melyekre szívesen fog visszaemlékezni, akár a felnőtt kor távlatából is. A LEGO DUPLO ennek az útnak, gyakorlatilag a kezdeti stációja. Az elemek úgy lettek megalkotva, hogy nagyságuk miatt a kicsik is könnyen tudjanak velük bánni, ám mivel kompatibilisek a többi LEGO témával, így ez a világ is tágítható, bővíthető akár a gyermek növekedésének ütemében.

De ennek, az átjárhatóságnak köszönhetően különböző korosztályú gyermekek is tökéletesen tudnak együtt játszani, amivel még ráadásul az együttműködő képességük is nagyban fejlődik. A LEGO DUPLO nem csak a kicsiknek nyújt felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást, sokszor a felnőttek számára is ellenállhatatlanok az építhető világ maroknyi kellékei. A játék örök, és mindenkié, nincs sem korhoz, sem nemhez kötve, s valójában nincs is szebb annál, mint amikor a család, közösen, együtt tölti el szabadidejét, belefeledkezve az építés varázslatába.

Tartalomhoz tartozó címkék: LEGO Duplo